Lindi në vitin 1947. Me vendim nr. 30, datë 15 prill 1976, Gjykata e Rrethit të Pukës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 235
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.