Lindi në Shkodër, në vitin 1945. U arrestua më 1 mars 1965, dhe me vendim nr. 24, datë 15 korrik 1966, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 17 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 213
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.