Lindi në Libohovë të Gjirokastrës, në vitin 1909. Më 17 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për pjesmarrje në një organizatë tradhëtare" dhe për "agjitacion e propagandë", ndaj dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen të drejtës elektorale për dy vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 265
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.