Lindi më 1912, në Sarandë. U arrestua më 2 gusht 1946. Me vendim nr. 4, 7 janar 1949, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut», dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 193
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.