Lindi në vitin 1910, në Shkodër. Më 13 janar 1954, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. Më vonë dënimi iu zbrit në tre vjet dhe, përfundimisht, në dy vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 742.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.