Lindi më 1944, në fshatin Daullas të Fierit. Më 8 tetor 1962, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për tradhti ndaj atdheut në tentativë arratisjeje në Jugosllavi" dhe e dënoi me 10 vjet privim lirie, konfiskim të pjesshëm të gjysmës së pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë. U arrestua sërish më 1985, dhe më 14 shtator të po atij viti, Gjykata e Fierit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 9 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtës së votës dhe internimin e tij për 5 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, Fl. 799-800
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.