Lindi më 3 qeshor të vitit 1915, në fshatin Podgorje të Korçës. Më 20 shtator 1963, Gjykata e Qarkut të Korçës e deklaroi fajtor për "faje kundër popullit e shtetit", dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie dhe me humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë. Në bazë të Pikës 11 të Dekretit 3603, datë 23/11/1962 "Mbi amnistinë", iu ul 1/6 e dënimit, dhe i mbetën për të vuajtur 10 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 480.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.