Lindi më 1921, në Dobronik. Më 26 gusht 1964, me vendim nr. 53, Gjykata Tiranë e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 15 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.