Lindi në Mesaplik të Vlorës, më 6 mars 1913. U arrestua më 4 gusht 1945 dhe u lirua më 20 prill 1951.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 187
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.