Lindi më 1909, në Kukës. Më 27 qershor 1959, me vendim nr. 76, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi “se ka tradhëtuar atdheun duke bashkëpunuar me diversantët kundër pushtetit“, me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2193-
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.