Lindi më 1940 në Synej, Kavajë. Më 13 korrik 1975, Gjykata Durrës e dënoi për “agjitacion e propagandë” me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 897.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.