Lindi në fshatin Labovë të Gjirokastrës, në vitin 1913. Më 14 qershor 1957, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin tradhëti ndaj atdheut" e "tentativë për arratisje" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë (të pjesë së tij) të luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 447
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.