Lindi në Buzmadh, më 6 korrik 1917. Me vendim nr. 87, datë 22 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi  "armik të popullit", që ka "qenë pjesëtar i Organizatës së Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me 10 vjet burgim, humbjen e të drejtave politike, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 423
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.