Lindi në Shkodër, më 12 tetor të vitit 1918. U arrestua më 12 dhjetor 1967. Disa muaj më vonë, më 9 prill 1968, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me katër vjet heqje lirie. U lirua më 12 dhjetor të vitit 1971.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 581
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.