Lindi më 1955, në Tiranë. Më 11 maj 1976, me vendim nr. 8, Gjykata e Fierit e dënoi për agjitacion dhe propagandë dhe disa akuza të tjera, fillimisht me pushkatim më pas me 25 vite burg. U lirua në vitin 1987. Më 4 maj 1989, me vendim nr. 39, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Tiranës, e dënoi për tradhti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë, me 12 vjet burg (sipas dëshmisë së vetë Fadil Dajës e dënuan atë e dënuan me 25 vjet burg).

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.282-283
Burimi: Zerat e kujteses, Vellimi VII, intervistuese Luljeta Lleshanaku, Instituti i Studimeve per Krimet dhe Pasojat e Komunizmit, Tirane 2021
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.