Lindi më 1906, në Gjirokastër. Me vendim nr. 178, datë 14 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Korpusit të Tiranës e deklaroi «kriminel lufte, armik të popullit, bashkëpunëtor i aparatit terrorist të okupatorit (si agjent i policisë), anëtar i organizatës së Ballit Kombëtar», dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, humbjen e të drejtave civile e politike, si dhe konfiskimin e pasurisë. Më vonë, dënimi iu ul në 30 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 344
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.