Lindi më 1909, në Bllatë e Poshtme, Dibër. Arrestuar më 12 korrik 1946. Më 21 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si "sabotator pushteti", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave baras me kohën e ndëshkimit. Vdiq në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 139
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.