Lindi në vitin 1907, në Bilisht të Korçës. Më 24 korrik 1952, me vendim nr. 78, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie, konfiskimin e pasurisë së tij dhe humbjen e të drejtave civile për 5 vjet kohë. Me vendim nr. 402, datë 6 shtator 1952, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 129
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.