Lindi më 1908, Delvinë.  Më 6 dhjetor 1947, me vendim nr. 264, Gjykata Korçë e dënoi si “armik të popullit” me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 6, FL. 56-57
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.