Lindi më 1937, në Brezhdan të Dibrës. Me vendim nr. 26, datë 15 dhjetor 1966, Gjykata e Qarkut Dibër e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 12 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 261
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.