Lindi më 1953, në Selenicë, Vlorë. Më 3 gusht 1973, me vendim nr. 168, Gjykata Vlorë e dënoi për «tradhti ndaj atdheut me anë të arratisjes», me 10 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 248.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.