Lindi më 1903, në Gurë e Madhe. Më 25 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 394
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.