Lindi më 1911, në Shkodër. Më 11 dhjetor 1947, me vendim nr. 527, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për “faje kundër popullit dhe shtetit“, me 3 vjet burg dhe punë të detyruar.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 609-610
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.