Lindi më 16 tetor të vitit 1948, në Koplik. Më 19 janar 1989, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor «për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 401.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.