Lindi në Berlin, në vitin 1925. Me vendim nr. 229, datë 11 prill 1950, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për pjesëmarrje në një "grup të organizuar kundërshtar" dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë se tundshme dhe të patundshme, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 306
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.