Lindi më 1948, në Shijak. Më 3 shkurt 1979, Gjykata Durrës e dënoi për “agjitacion e propagandë”me 6 vjet burg dhe humbje e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 917
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.