Lindi më 1920 në Shkodër. Më 11 tetor 1950, Gjykata Durrës e dënoi për “dëmtim të kooperativës”me 1 vit e 6 muaj. Më 19 shtator 1951 Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi për "sabotator, spiunazh dhe agjitacion e propagandë", me 18 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V. 2013, D.5/1, Fl. 12.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.