Dilaver Demir Agolli lindur në Bulgarec, Korçë i datëlindjes 1895.

I dënuar politik nga Gjykata Ushtarake Territoriale Korçë me 10 vjet heqje lirie. I akuzuar për pjesëmarrje në grup kundërshtues dhe agjitacion dhe propagandë kundër pushtetit popullor.

U arrestua më 18.08.1949 me një grup shokësh të tjerë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.