Lindi më 1956, në Durrës. Me vendim nr. 80, 7 maj 1980. Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "krimin e tradhëtisë ndaj atdheut" në fazën e përgatitjes dhe për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me me 12 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 192
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.