Lindi më 1884, në Korçë. Më 30 shtator 1950, me vendim nr. 149, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi "për spiunazh dhe agjitacion e propagandë", me 20 vjet burg, punë të detyruar, konfiskimin e shtëpisë së tij në lagjen nr. 4, rruga “Vashington”, nr. 3, në Korçë, dhe humbjen e të drejtave civile për 5 vjet. Vdiq në burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 312
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.