U arrestua me akuzën që kishte kryer veprimtari armiqësore pasi kishte dëgjuar planet e një mikeshe për arratisje dhe nuk e kishte spiunuar. Qëndroi 12 muaj në hetuesi, në birucë dhe pasi kaluan edhe dy muaj të tjerë, doli në gjyq, ku u dënua me 8 vite burg. E kreu dënimin në Kosovë të Belshit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.