Lindi më 1904. Më 7 korrik 1952, me vendim nr. 126, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për "strehim dhe furnizim të arratisurish", me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 32-33
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.