Lindi në 1922, në Kuç, Kurvelesh. Më 11 mars 1945, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "se ka qenë bashkëpunëtor i aparatit terrorist të okupatorit dhe vegël e ndërgjegjshme e okupatorit", me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile-politike.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 349; Liria, 24 gusht 1994
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.