Lindi më 1933, në Dukat, Vlorë. Më 18 mars 1957, me vendim nr. 46, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes" dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 116
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.