Lindi në vitin 1912, në Pogradec. Me vendimin nr. 62, datë 25 shtator 1957, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 25 vjet burg. (Dënim i kombinuar).

 

Burimi: Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 14-55.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.