Lindi në Klloboçishtë të Dibrës së Madhe, në vitin 1913. Me vendim nr. 79, datë 14 korrik 1955, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" e "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 6 vjet privim lirie, humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë, si dhekonfiskim të pjesshëm të pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 203
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.