Lindi më 1894, në Shkodër. Më 3 qershor 1958, me vendim nr. 21, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 74-75
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.