Lindi në Shkodër, në vitin 1916. U arrestua më 14 nëntor 1944 dhe me vendim nr. 48, datë 28 prill 1945, Gjykata Ushtarake e Korpusit të I-rë Tiranë e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie me punë të detyruar, humbjen e të drejtave civile e politike baraz me kohën e dënimit, si dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 252
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.