Ka vuajtur dënimin me burgim nga 1946-1949 për "Agjitacion e Propagandë" dhe nga 1957-1974 për "Tentativë Arratisjeje", gjithsej 20,7 vjet burg.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.