Lindi në Greqi, më 6 tetor të vitit 1879. Më 6 janar 1951, Gjykata Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "krimin e dhënies së informatave diversantëve" dhe "srehim të diversantëve" ndaj e dënoi me shtatë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për tre vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 403
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.