Lindi më 20 qershor 1901, në Gjirokastër. Me vendim nr. 163, datë 14 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi «kriminel lufte» dhe «armik të popullit», dhe e dënoi me 20 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave qytetare politike për 5 vjet kohë. Më 1949, dënimi iu zbrit në 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 235.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.