Lindi më 1870, në Korçë. Më 22 tetor 1946, me vendim nr. 300, Gjykata Ushtarake Korçë e dënoi "për veprimtari armiqësore kundër pushtetit popullor" me 6 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale baras me kohën e dënimit dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 305
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.