U dënua me vdekje, pushkatim. U ekzekutua më 3 korrik të vitit 1946, bashkë me Xhahit Kokën , Qenan Dibrën, Telat Drini, Mahmut Menikun, Sami Qeribashin, Shaban Ballën dhe Ali Kavajën.

Burimi: https://kujto.al/1946-cfare-thane-ne-fjalen-e-fundit-9-intelektualet-e-pushkatuar-te-bashkimit-demokratik/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.