Lindi në fshatin Sllovë të Dibrës, në vitin 1919. Me vendimin nr. 46, datë 17 qershor 1949, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 136-137.

Burimi: Fondi 1, viti 2017, dosja 98, fl. 136-137
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.