Lindi më 1929, në Durrës. Është internuar dhe dëbuar për çështje politike. Me vendim nr. 25, më 23 korrik 1993, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit dhe dëbimit, nga Tirana në Porto – Romano (Durrës), 10 dhjetor 1946-31 dhjetor 1954 (internim) dhe 1 janar 1955-30 shtator 1991 (dëbim).

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 352
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.