Lindi më 18 nëntor të vitit 1942, në fshatin Sohodoll të Peshkopisë. Më 10 prill 1963, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e tradhtisë ndaj atdheut" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie, konfiskim të pasurisë dhe privimin nga e drejta elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 464.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.