Dënohet për “tentativë arratisje” me 10 vite burg. Ka vuajtur dënimin në burgun e Qafë-Barit dhe atë të Spaçit.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.