Lindi më 1939, në Tiranë. Më 11 qershor 1958, me vendim nr. 56, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për «tentativë arratisje jashtë shtetit», me 10 vjet burg , konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Liruar më 15 prill 1964.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 235.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.