U përjashtua nga universiteti në vitin 1975  për shkak të biografisë. U akuzua për kundërshtim ndaj diktaturës, por pikëpamjet pro-demokratike të familjes së tij dhe faktin që ata ishin besimtarë. U dënua me burg në 1977. Ka kaluar 14 vjet si i burgosur: 9 vjet në Burrel dhe pjesën tjetër në Spaç dhe Qafë-Bari.

Burimi: http://evenwallshaveears.org
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.