Datëlindja: 1896. Vendbanimi: Shtiqën, Kukës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 1 gusht 1948. Dënuar: 4 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka ndihmuar kriminelët.

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.